Jag heter Jaana Kollberg och arbetar som Färg-och Stilkonsult samt som Personal shopper - som på ren svenska skulle kunna översättas med Din personliga klädkonsult.

Jag är Diplomerad Färgkonsult sedan maj 1990 med utbildning hos Colorcare. Har även färgkonsultutbildning från Fashion Color International som är ett utbildningsföretag för blivande Färg- och stilkonsulter där jag även utbildade mig till stilkonsult 1999.

Då jag är utbildad Färg- och stilkonsult så är det ett naturligt led att även erbjuda mina tjänster som personal shopper. Förutom den utbildning jag har inom färg och stil så håller jag mig ajour med vad som skrivs inom detta område. Ingen av oss får någonsin känna sig helt färdiglärd utan det är en resa i förkovring under ständig förändring där visserligen en del är basala fakta och annat är påverkat av mode och trender.


Som stilkonsult och personal shopper serverar jag ej primärt mode utan först och främst det som klär vår personliga stil och kroppsform och sekundärt det som vi kan ta till oss från rådande trender och mode.

Jag har god vana av att hålla demonstrationer och föredrag på såväl svenska som finska och jag kan även hålla föredrag på engelska om så önskas.

Det går bra att boka tider för Färg- och stilanalyser samt Personal Shopping direkt hos mig i min salong på Ekbacken på Lilla Bråtavägen 28 i Lerum. Se under meny kontakt. Ni kan också anlita mig för föredrag och demonstrationer. Jag skickar då en offert på detta.