• Har Du svårt att finna kläder som känns rätt för Dig?

  • Har Du mängder med kläder men ändå inget att ta på Dig?

  • Brukar Du handla kläder som Du sedan ångrar att Du köpt?

Om Du svarar ja på någon av dessa frågor skulle jag varmt vilja rekommendera Dig att börja med en Färg-och Stilanalys och om Du därefter fortfarande tycker att det är jobbigt och tidskrävande att finna plagg som klär Dig så kan Du anlita mig som Personal shopper. Jag är inte knuten till någon speciell butik utan kundens stil och kroppsform styr mitt val av butik/butiker ej butikens urval.

Som Personal shopper hjälper jag Dig att finna plagg som sitter snyggt på Din kropp och som samtidigt klär Din personliga stil.

Vi alla vet mer än väl vad vi inte gillar hos oss själva, så varför lägga mer energi på detta. Vi skall däremot fokusera på att framhäva det bästa hos oss själva. Detta gör jag som Personal shopper genom att ta fram de modeller som bäst gör såväl Din stil som kroppsform rättvisa. Jag väljer dessutom enbart färger som Du passar i.

Genom att anlita en Personal shopper kommer du att spara såväl tid som pengar. För vågar vi ens tänka på hur mycket pengar vi lägger ner på klädkontot och ändå är vi inte nöjda i slutändan. Du kommer att känna Dig tillfreds med Dig själv och Ditt nya yttre kommer även att positivt påverka hur Du uppfattas av andra.

Genom att anlita en Personal shopper så lär Du Dig själv att tänka i rätt banor.

Du lär Dig bygga upp en basgarderob som Du sedan lätt kan förnya med accessoarer, skor, toppar m.m.


Vem är Personal Shoppingen till för?

Jag tror att många resonerar som så att Nej det är inget för mig Det är bara för dem med
tjock plånbok!

Jag skulle på detta vilja svara med mig själv som exempel i backspegeln. D.v.s. innan jag var utbildad färg- och stilkonsult. Hade jag tidigt anlitat en personal shopper (fast då fanns de knappt i Sverige) så hade jag sparat en hel del slantar på alla impulsköp som jag gjort under årens lopp och det sticker jag inte under stolen med.
  • Jag hade då tidigt lärt mig att bygga upp en kvalitativ basgarderob som skulle varit enkel att plocka ur och jag hade då vid förnyelse av denna kunnat köpa till det som plånboken hade tillåtit. För det jag har till behöver ju inte alltid vara så dyrt utan jag hade kunnat variera den mer påkostade basgarderoben med billigare toppar, blusar, skjortor, accessoarer m.m.
Vem är då personal shoppingen till för?
  • Ja det är givetvis för alla, kvinnor som män, som känner att någon eller alla av punkterna längst upp på sidan ej uppfylls.

  • Även för dem som tidigare lyckats med sina inköp men i o m att vi åldras och vår kroppsform med den så finner många att de fortfarande söker sig till plagg som alltid tidigare passat och som satt snyggt. Helt plötsligt så fungerar det inte längre. Vi trivs ej längre i det vi köpt. Mycket kan bero på att när vi åldras så blir materialen betydligt viktigare för en fin passform. Vi får dessutom tänka betydligt mer på vad vi har under. För det är med rätt underkläder som Du bär upp Dina kläder oavsett prisnivå. Ett optimalt bysthöjdsmått får Du oavsett Din ålder eller byststorlek.

  • För alla som vill få hjälp med att finna rätt plagg för sin personliga stil och kroppsform. Detta förutsätter givetvis att man först gått igenom en Färg- och stilanalys. Då uppnår vi det bästa resultatet för en optimal personal shopping.

  • Och det tål att upprepas: Personal shoppingen är till för alla oavsett plånbok. Memorera en stund på hur många plagg Du köpt det senaste året och hur många du använder flitigt och trivs med. Om Du gör det så är allt frid och fröjd men känner Du att impulsköpen är många då blir denna kostnad för personal shopping marginell. Du kanske klarar Dig med en Färg- och stilanalys och det är också vad Du skall börja med men känns det fortfarande jobbigt så bokar Du en Personal shopping.

Innan personal shoppingen:
  • Är det önskvärt att kunden gjort såväl Färg-som stilanalys. Det förenklar personal shoppingen avsevärt och ger ett optimalt resultat. Det som kommer fram vid en Färg-och stilanalys är ovärderligt och gör att Personal shoppingen går mycket fortare och blir därmed billigare för kunden.

  • Kunden skall dessutom lämna önskemål på vad hon/han önskar få hjälp med. Personal shoppern hjälper sedan efter önskemål till med exempelvis festkläder, representativa vardagskläder, praktiska vardagskläder eller kanske behöver någon hjälp med att förnya hela sin basgarderob.

  • Som Personal shopper vill jag även ha en budget på hur mycket Du som kund vill spendera.
Välkommen att höra av Dig så berättar jag mer!